Željko Turudić

Partner – Poresko savetovanje

Željko Turudić

Partner – Poresko savetovanje

Radno angažovanje: Željko Turudić je Partner u sektoru poreskog savetovanja i računovodstva. Njegov fokus rada je na porezu na dodatu vrednost, porezu na dohodak građana, porezu na dobit i Međunarodnim računovodstvenim standardima. Zadužen je za superviziju i sprovođenje najsloženijih projekata u oblasti poreza i računovodstva, kao i za rukovođenje poreskim postupcima koji se vode kod nadležnih organa. Iza sebe ima značajne projekte iz oblasti sprovođenja MSFI zahteva, uspostavljanja sistema pogonskog računovodstva, analize i rešavanja raznih poreskih situacija i pitanja, poreske optimizacije. Odgovoran je za edukaciju i stručno usavršavanje zaposlenih.

Obrazovanje i edukacija: Master ekonomista, Ekonomski fakultet, Univerzitet u Beogradu, Srbija- smer: Računovodstvo, revizija i poslovne finansije. Kontinuirano profesionalno usavršavanje stiče kroz aktivno učešće na međunarodnim poreskim i finansijskim konferencijama u vodećim svetskim zemljama.

Članstva: Član je Srpskog Fiskalnog Društva (SFD). Stipendista renomiranog Srpskog poslovnog kluba „Privrednik“ iz Beograda.

Željko Turudić